NimiTV Mod

2.8.212.344

Download APK
3.6/5 Votes: 897
Version
2.8.212.344
Updated
September 1, 2021
Requirements
4.4 ve sonrası
Size
52M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

nblg stp com nimitv androidNimiTV permban mbi one thousand Kanale, 100 Kanale Shqip, 100 Kanale Turke, a hundred Kanale Gjermane dhe Austriake,
100 nga Ballkani si dhe kanale në gjuhen italianne, spanjolle, greke etj. NimiTV ju ofron programe të shumta, të pavarura nga kompanitë tradicionalte të kabllos apo satelit. Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën.

ALSO DOWNLOAD  Google Play Games Apk Download

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.